Camo Fitness Tights

Tajts och leggings är populära träningskläder inom en rad olika sporter men det är inte alltid som tajtsmodeller är både snygga och bekväma. Den stora fördelen med Camo Fitness Tights är att de har designats för att erbjuda både stil och komfort. Det här är tajts som är särskilt utvecklade för att passa den kvinnliga idrottaren som sysslar med sporter som löpning, crossfit, styrketräning och andra sporter där det inte är läge att ha på sig kläder som kommer i vägen. Camo tajtsen har ett attraktivt pris och det särskilt med tanke på den hållbarhet som de erbjuder. Gjorda i lycra och med dubbelt tyg i midjan så ger de en fin komfort där man upplever en adderad smidighet under träningsmoment.

Form och design på Camo Fitness Tights

camo-fitness-tighs-150x150Camo Fitness Tights erbjuder en tydlig stretch som gör att de är lätta att ta på sig. Med byxorna på så får man ett stöd då de på ett behagligt sätt griper om benen. Dubbeltyget i midjan ger också ett extra stöd och formen är till för att vara bekväm samtidigt som den kan främja blodcirkulation. Med de här tajtsen så håller man sig varm och det blir lättare att komma igång med ett pass oavsett om det här innebär att man ska springa en runda utomhus eller dra igång ett kickboxningspass i en kall träningslokal.

På byxorna så finns det inslag av färg och även logo som är tryckt på tyget. Det här är designinslag som har hög hållbarhet och som inte spricker och försvinner i tvätten. Det gör att tajtsen förblir snygga även då man använder dem flitigt. Tänk dock på att tvätta i rätt temperatur för att utöka hållbarheten.

Vad säger användarna?

De som har köpt Camo Fitness Tights är mycket nöjda med träningsbyxorna. Det som de allra flesta nämner är att storleken är liten och därför så ska man välja en storlek större än vad man normal använder sig av. Det är också fint att se att de här tajtsen faktiskt gör sig bättre i verkligheten än på bild. Framförallt så rör det sig om en träningsbyxa som sitter på ett bekvämt sätt så att man kan få ut maximum av träningspass och samtidigt känna sig riktigt snygg i tajtsen.

Köp här ->