Fitness 4.0 tights

fitness 4.0 tightsFitness 4.0 tights är träningstights speciellt framtagna för hårt tränande tjejer som ställer höga krav på både kvalitet och utseende. De kvinnliga träningstightsen finns i många snygga färger och är designade för att klara av svettdrypande och hårda träningspass både inomhus och utomhus.

  • Tryck som inte spricker
  • Snygg design
  • Mycket hög kvalitet
  • Finns i många snygga färger

Form och design på Fitness 4.0 tights

Fitness 4.0 tights har lång modell och ett snyggt Six Deuce tryck längs höger ben. Trycket finns i många olika färger så att du enkelt kan hitta din favoritfärg. Välj mellan bland annat rött, gult, blått, grönt, rosa och lila eller köp en av varje färg för att kunna mixa och matcha som du vill.

Tightsen är tillverkade i lycra och trycket är ett så kallat sublimeringstryck som inte spricker. Efter en tids användning är det vanligt att trycket på träningstightsen spricker, men med ett sublimeringstryck slipper du detta problem. Vill du ha ett par snygga träningstights som håller länge är fitnesstightsen från Six Deuce att rekommendera.

Tightsen har dessutom dubbla lager tyg i midjan och en insida tillverkad i mjuk bomull. Det breda bandet i midjan gör även att tightsen sitter på plats under hela träningspasset. Du som tränar hårt vet vikten av att ha ett par sköna tights som sitter på plats under hela träningspasset och som klarar av att svetten rinner.

För vem passar tightsen?

Six Deuce grundades 2005 och då låg fokus på kampsportskläder, framför allt MMA. Deras snygga träningskläder blev snabbt populära och sortimentet breddades för att passa en större målgrupp. Six Deuce träningskläder kännetecknas av hög kvalitet, snygg design och bra pris. Deras kläder och träningstights passar därför alla, oavsett träningsform. Så oavsett om du ska iväg och träna crossfit, gå en match i MMA eller ut och gå en lång morgonpromenad passar Six Deuce Fitness 4.0 tights. Kombinationen av snygg design och bra kvalitet gör att du kan träna hårt och samtidigt känna dig snygg – något de allra flesta vill kunna göra.