Two Toned Tights

twotoned_tights_orange_6987_med
Six Deuce är ett märke som ligger bakom riktigt snygga och bekväma träningskläder. Det är särskilt deras tights som har fått uppmärksamhet för att erbjuda en så skön passform och en design som väldigt många gillar. En av deras modeller är Two Toned tights, och namnet betyder helt enkelt att man har använt sig av två färgtoner i designen. Two Toned tights yellow har ett gult midjeparti och sedan en byxa som går i svart som övergår i gult nedtill. Dessutom så har tajtsen vitt tryck med företagets snygga logga.

God passform

Det som är viktigast att poängtera vad gäller Two Toned tightsen är att de sitter riktigt bra. Det här är bra tajts för olika slags träning, och det särskilt när man inte vill bli störd av kläder som kommer i vägen. Six Deuce var ursprungligen ett märke med fokus på kampsport och det märker man på deras tajts som gör det lätt att röra på sig. Tänk bara på att tightsen är små i storleken. Det rekommenderas att man väljer en storlek större än vad man normalt använder. Om du till exempel brukar ha tights i storlek small så ska du välja storlek medium för Two Toned tajtsen.

Hög kvalitet

Man får allt säga att det här är riktigt prisvärda träningsbyxor för de håller hög kvalitet vad gäller tygets passform och även vad gäller utseende. Till skillnad från många andra sporttights så sitter loggan på Two Toned tightsen kvar utan att börja spricka och flaga efter tvättar. På så vis så behåller man den snygga looken och man slipper skämmas för träningskläder som ser slitna och sunkiga ut.

Vem kan dra nytta av Two Toned tights?

Det här är tights som är alldeles utmärkta för den som tränar kampsport, crossfit eller på gym. Dessutom så är det många som tycker att tajtsen är så pass snygga att de gärna använder dem till vardags som en byxa som är lite extra bekväm att röra sig i. Kort sagt så kan man säga att den som uppskattar tajts av hög kvalitet som också är snygga kan dra stor nytta av denna modell som sitter som den ska oavsett hur mycket man rör på sig.
Köp här ->